Aspergesoep met paddestoelen



Ingrediënten:

1 pak Knorr Soepbasis Room
of basis cremesoep
300 gram witte asperges
75 gram bacon, in plakken
150 gram paddestoelen in reepjes
(bijvoorbeeld champignons en oesterzwammen)
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels fijngeknipte peterselie





Bereidingswijze:

Kook de asperges beetgaar volgens het basisrecept
en snijd de asperges in stukken van 3-4 cm.
Bak de bacon krokant in een koekenpan met
anti-aanbaklaag. Laat de plakken bacon uitlekken
op keukenpapier en breek ze in kleine stukjes.
Warm de Knorr Soepbasis Room op volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Voeg de in repen
gesneden paddestoelen toe met het citroensap en
laat de soep nog 2 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg de asperges toe en verwarm tot deze warm
zijn. Garneer de soep met de krokant gebakken
bacon en peterselie.

Home