Goulash paprika & tomaat



Ingrediënten:

500 gr runderpoulet
1,5 el bloem
250 gr uien
50 gr boter
1 rode paprika
2 tomaten
2,5 dl bouillon (blokje)
1 tl paprikapoeder


Bereidingswijze:

Meng de bloem met het paprikapoeder, zout en peper naar smaak en wentel
de vleesstukjes hierdoor.
Snipper de uien. Ontvel de tomaten (inkruisen en even in heet water leggen)
en snijd ze in stukken. Snijd de schoongemaakte paprika in stukjes.
Bak het vlees met de uien in de hete boter bruin. Laat het mengsel even afkoelen
en doe het over in de geprepareerde r�mertopf. Voeg de paprika en tomaat toe en
overgiet het geheel met de bouillon. Zet de gesloten r�mertopf in een niet
voorverwarmde oven op 250� C en stoof het vlees in ca. 2-3 uur gaar en mals.
Lekker met rijst, macaroni of gekookte aardappelen.
Of in grove stukken gesneden runderlappen.

Home