Gevulde varkensfiletlapjes



Ingrediënten:

1 sneetje oud wit brood
30 gr verse petersielie
25 gr verse bieslook
75 gr verse roomkaas
2 el mosterd
zout en peper
6 varkensfiletlapjes
cocktailprikkers






Bereidingswijze:

Week de cocktailprikkers in koud water. Snijd de korsten
van het brood en verkruimel het boven een kom. Knip de
peterselie en bieslook fijn boven de kom. Meng de roomkaas
en de mosterd erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de filetlapjes langs de rand in. Schep de roomkaasvulling
erin en steek dicht met cocktailprikkers.

Grill de lapjes op de bbq.

Tip:
Gebruik varkensfilet aan een stuk en braad het in de pan.
Maak de jus af met wat roomkaas, champignons, een drupje
droge witte wijn en wat bouillon.
Serveer met groente en gebakken aardappels.

Home