Rosbiefrolletjes



Ingrediënten:

6 pl rosbief
250 gr. champignons
200 gram roomkaas
1 uitje
zout
peper
olie
mosterd










Bereidingswijze:

Champignons schoonmaken en fijn hakken.
Pel en snipper het uitje.Bak in 4 el hete
olie de ui in 3 min op een matig vuur glazig,
voeg de champignons toe en bak ze 4 min.
op een hoog vuur gaar. Laten afkoelen. Roer de
roomkaas los en voeg het champ.mengsel, zout,
peper en een eetlepel mosterd toe. Halveer de
plakjes rosbief en leg in het midden van elk
plakje een eetlepel van het mengsel, vouw de
rosbief er omheen en leg de rolletjes omgekeerd
(met de gladde kant boven) op een bord. In de
koelkast bewaren. Serveren op een bedje sla.

Tip: Hak de champ. en de ui met een staafmixer
dan krijg je het goed fijn,
dan krijg je een smeuiger geheel.

Ook lekker met ruwe of ardennerham

Home