Rosbiefrolletjes |
Ingrediënten: 6 pl rosbief 250 gr. champignons 200 gram roomkaas 1 uitje zout peper olie mosterd |
Bereidingswijze: Champignons schoonmaken en fijn hakken. Pel en snipper het uitje.Bak in 4 el hete olie de ui in 3 min op een matig vuur glazig, voeg de champignons toe en bak ze 4 min. op een hoog vuur gaar. Laten afkoelen. Roer de roomkaas los en voeg het champ.mengsel, zout, peper en een eetlepel mosterd toe. Halveer de plakjes rosbief en leg in het midden van elk plakje een eetlepel van het mengsel, vouw de rosbief er omheen en leg de rolletjes omgekeerd (met de gladde kant boven) op een bord. In de koelkast bewaren. Serveren op een bedje sla. Tip: Hak de champ. en de ui met een staafmixer dan krijg je het goed fijn, dan krijg je een smeuiger geheel. Ook lekker met ruwe of ardennerham |