Pastasalade



Ingrediënten:

200 gr gerookte zalm
150 gr pasta
4 eieren
5 el olie
� dl melk
2 lente-uitjes
sap van een halve citroen
1 el geraspte mierikswortel
3 el bieslook
75 gr gepelde walnoten grof gehakt
75 gr waterkers of veldsla
peper en zout




Bereidingswijze:

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
Klop de eieren los met melk, peper en zout.
Verwarm de olie in de pan en voeg het eimengsel
toe. Verwarm het eimengsel al roerende tot het
begint te stollen en rul wordt. Snijd de zalm in
brede repen en de lente-uitjes in kleine ringetjes.
Klop in een slakom het citroensap, de olie (4 el),
mierikswortel, bieslook, en zout en peper naar smaak
tot een dressing. Giet de pasta af en schep de pasta
direct met het roerei en de helft van de zalm en de
walnoten door de dressing. Verdeel de waterkers over
4 borden en schep de pasta salade erop. Verdeel de
lente-uitjes en de rest van de zalm en de walnoten
eroverheen. Lekker met vers geroosterd brood.

Probeer deze salade ook eens met gerookte kip

Home